Sperlinger - Székely Gabriella

Sperlinger

A Sperlinger márkanév jelenti a magyar ingatlanpiacon az első, prémium minőségű, professzionális ingatlanértékesítési szolgáltatást.

A nemzetközi ingatlanpiacon már régóta ismert módszerekkel, a legmodernebb technikai eszközökkel mutatjuk be a ránk bízott értékeket a potenciális vásárlóknak.

Minden általunk kezelt egyedi megbízás olyan megkülönböztetett figyelmet kap, amelynek segítségével az ingatlan, a piacon elérhető legmagasabb áron kerülhet értékesítésre, értékcsökkentő tényezők nélkül.

Néhány alapszolgáltatás, ami minden ránk bízott ingatlannak jár ajándékba:

  • ingatlan staging
  • csúcstechnikával készült hangulat fotózás
  • 360 fokos digitális webséta, vagy
  • az ingatlan egyedi hangulatát bemutató videó.

Vevőink a világ szinte minden tájáról érkeztek már Amerikától Új-Zélandig. Számukra komplex, exkluzív keresési szolgáltatást nyújtunk. Repülőtértől repülőtérig való szállítással, ügyvédi háttér biztosításával, (akár cégalapítással), adásvételi szerződéskötéssel, ingatlan kezeléssel.

Magasan képzett, kizárólag a vevőkkel foglalkozó értékesítő csapatunk folyamatosan arra koncentrál, hogy az Ön ingatlanát a lehető legrövidebb idő alatt, az elérhető legmagasabb áron értékesítse.

Magunkról

ÉRTÉKESÍTŐK

Szakmailag kiválóan képzett és felkészített értékesítők kezelik Ügyfeleink ránk bízott értékeit.
Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, mindannyian a saját szakterületünk mesterei vagyunk. Érezzük az ügyfelek rezdüléseit is. Kifinomult szenzorainkkal és teljes figyelmünkkel az aktuális ügyleteinkre fókuszálunk.
Nem ismerünk lehetetlent! Az egyszerűtől a legbonyolultabbig minden ingatlannal kapcsolatos feladatra találunk megoldást.

Székely Gabriella

Ügyvezető/Tulajdonos

Mobil: +36-30-940-0839
Email: Gabriella@sperlinger.com
Nyelv: Magyar, Italiano

Jobszt Andrea

Kiemelt értékesítő

Mobil: +36-30-711-7633
Email: Andrea@sperlinger.com
Nyelv: Magyar, English

Andrea 8 éve dolgozik sikeres ingatlanközvetítőként Budapesten és a fővárosi agglomerációban..22 évig tartó légiutas-kísérő pályafutását váltotta fel ez a hivatás, amely révén különleges tapasztalatait kiváló kommunikációs képességét, az empátiát és a szakmai alázatot kamatoztatja a napi munkája során. Kiterjedt kapcsolatrendszere, válogatott ügyfélköre biztos sikerre viszi minden egyes megbízását. Finoman rezonál vevői igényeire, vágyaira, ezért rendkívüli érzékkel mindig megtalálja számukra álmaik otthonát, Autodidakta módon tanulja és gyakorolja a térrendezés, lakberendezés művészetét, ezért ügyfelei nemcsak az adásvétel profi lebonyolítását, de otthonuk igényes kialakítását is rábízhatják. A Sperlinger azt a szakmai hátteret biztosítja számára, amelyben kibontakoztathatja, fejlesztheti értékesítői képességeit és kreativitása újra szárnyalhat.

Dolgozz velünk!

A legmagasabb szintű komplex szolgáltatást nyújtjuk a magyar ingatlanpiacon. 60 milliárd forint értékű lezárt tranzakció áll mögöttünk az elmúlt 10 évben. Akinek sikerül bekerülnie a csapatunkba, annak közöttünk a helye.

A profik velünk dolgoznak.