Sperlinger - Székely Gabriella

Sperlinger

A Sperlinger márkanév jelenti a magyar ingatlanpiacon az első, prémium minőségű, professzionális ingatlanértékesítési szolgáltatást.

A nemzetközi ingatlanpiacon már régóta ismert módszerekkel, a legmodernebb technikai eszközökkel mutatjuk be a ránk bízott értékeket a potenciális vásárlóknak.

Minden általunk kezelt egyedi megbízás olyan megkülönböztetett figyelmet kap, amelynek segítségével az ingatlan, a piacon elérhető legmagasabb áron kerülhet értékesítésre, értékcsökkentő tényezők nélkül.

Néhány alapszolgáltatás, ami minden ránk bízott ingatlannak jár ajándékba:

  • ingatlan staging
  • csúcstechnikával készült hangulat fotózás
  • 360 fokos digitális webséta, vagy
  • az ingatlan egyedi hangulatát bemutató videó.

Vevőink a világ szinte minden tájáról érkeztek már Amerikától Új-Zélandig. Számukra komplex, exkluzív keresési szolgáltatást nyújtunk. Repülőtértől repülőtérig való szállítással, ügyvédi háttér biztosításával, (akár cégalapítással), adásvételi szerződéskötéssel, ingatlan kezeléssel.

Magasan képzett, kizárólag a vevőkkel foglalkozó értékesítő csapatunk folyamatosan arra koncentrál, hogy az Ön ingatlanát a lehető legrövidebb idő alatt, az elérhető legmagasabb áron értékesítse.

Magunkról

tulajdonos

Székely Gabriella

Ügyvezető/Tulajdonos

Mobil:+36-30-694-0384
Email: Gabriella@sperlinger.com
Nyelv: Magyar, Italiano

A csapat

Szakmailag kiválóan képzett és felkészített értékesítők kezelik Ügyfeleink ránk bízott értékeit.
Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, mindannyian a saját szakterületünk mesterei vagyunk. Érezzük az ügyfelek rezdüléseit is. Kifinomult szenzorainkkal és teljes figyelmünkkel az aktuális ügyleteinkre fókuszálunk.
Nem ismerünk lehetetlent! Az egyszerűtől a legbonyolultabbig minden ingatlannal kapcsolatos feladatra találunk megoldást.

ÉRTÉKESÍTŐINK

Jobszt Andrea

Kiemelt értékesítő

Mobil: +36-30-738-0752
Email: Andrea@sperlinger.com
Nyelv: Magyar, English

Andrea 8 éve dolgozik sikeres ingatlanközvetítőként Budapesten és a fővárosi agglomerációban..22 évig tartó légiutas-kísérő pályafutását váltotta fel ez a hivatás, amely révén különleges tapasztalatait kiváló kommunikációs képességét, az empátiát és a szakmai alázatot kamatoztatja a napi munkája során. Kiterjedt kapcsolatrendszere, válogatott ügyfélköre biztos sikerre viszi minden egyes megbízását. Finoman rezonál vevői igényeire, vágyaira, ezért rendkívüli érzékkel mindig megtalálja számukra álmaik otthonát, Autodidakta módon tanulja és gyakorolja a térrendezés, lakberendezés művészetét, ezért ügyfelei nemcsak az adásvétel profi lebonyolítását, de otthonuk igényes kialakítását is rábízhatják. A Sperlinger azt a szakmai hátteret biztosítja számára, amelyben kibontakoztathatja, fejlesztheti értékesítői képességeit és kreativitása újra szárnyalhat.

Báthory Emese

Báthory Emese

Referens

Mobil: +36-30-884-0485
Email: Emese@sperlinger.com

ÜGYVÉDEINK

Dr. Pap-Dósa Melinda

Ügyvéd

Mobil: +36-30-595-0957
Vonalas: +36-1-225-7004
Email: dosa.melinda@p-dm.hu
Nyelvek: Magyar, English

Dr. Pap-Dósa Melinda diplomáját a Pécsi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Karán szerezte 2007-ben cum laude minősítéssel. 2005-2007 között a Budai Központi Kerületi Bíróság Polgári Kollégium Családjogi Csoportjának gyakornoka volt, ezt követően kezdte meg munkáját Dr. Winkler Gábor ügyvéd mellett. Jogi szakvizsgáját jeles eredménnyel tette le, 2011 óta a Budapesti Ügyvédi Kamara bejegyzett tagja.A Winkler, Barna & Társai Ügyvédi Irodában 2011-ben vált partnerré, ahol saját ügyvédi tevékenysége mellett az irodán belül tíz ügyvéd és ügyvédjelölt munkáját fogta össze és irányította. 2018-ban alapította meg saját ügyvédi irodáját, ahol jelenleg két jogászt foglalkoztat. Széleskörű tapasztalatokkal rendelkezik a gazdasági jog (különösen társasági jog és ingatlanjog), valamint a családjog területén. Angol nyelven beszél.

Dr. Stugner Ágnes

Ügyvéd

Mobil: +36-20-931-9166
Vonalas: +36-1-461-1050
Email: stugneragnes@gmail.com
Nyelv: Magyar, English, Spanish, French

Dr. Stugner Ágnes kiemelt szakterületei közé tartoznak az ingatlanokkal kapcsolatos tranzakciók (adásvétel, bérlet, ingatlanfejlesztés, ingatlan befektetési alapok), az európai közösségi jog, nemzetközi kereskedelmi szerződések és a társasági jog. Jogászi pályafutását franciaországi posztgraduális európai szakjogászi tanulmányait követően Budapesten egy francia hátterű nemzetközi ügyvédi irodánál (Gide Loyrette Nouel) kezdte. Ez idő alatt számos külföldi, elsősorban francia közép- és nagyvállalatot képviselt a gazdaság legkülönbözőbb területein (élelmiszeripar, szállodaipar, gépjármű-kereskedelem). 2008 óta középméretű magyar, de nemzetközi ügyvédi hálózat részeként működő ügyvédi irodákban senior ügyvéd.
Ágnes a budapesti Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szerezte jogi diplomáját, DESS fokozatot pedig a franciaországi Tours város François Rabelais Tudományegyetemén szerzett európai jogból. Társasági szakjogász. A LegalAgain nemzetközi ügyvédi hálózata magyarországi irodájának partnere. A Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Folyékonyan beszél angolul és franciául, társalgási szinten
spanyolul. Szabadidejében Ágnes teniszezik, kerékpározik és konyhaművészeti tudását mélyíti. Családjával és barátaival rendszeresen kirándul, koncertekre és moziba látogat. Nagyon szeret utazni, mely
utazások során előnyben részesíti a természeti látványosságokat. A Mosolygó Kórház Alapítvány (www.mosolygokorhaz.hu) önkéntese, az Association des Juristes Européens tagja.

Dr. Novotta Edina

Ügyvéd

Mobil: +36-30-509-5250
Email: drno@novotta.hu
Nyelv: Magyar, English, German

Dr. Novotta Edina 15 éve tagja a Budapesti Ügyvédi Kamarának. Fő működési területe az ingatlanjog. Magyar, angol és német nyelven tárgyal és szerkeszt okiratokat. Az adásvételi, ajándékozási, csereszerződések elkészítésén túl a teljes földhivatali és kormányhivatali ügyintézés az iroda feladatkörébe tartozik.

Adminisztráció

Gosztonyi Karina

Személyi asszisztens

Email: Karina@sperlinger.com
Nyelv: Magyar, English

Dolgozz velünk!

A legmagasabb szintű komplex szolgáltatást nyújtjuk a magyar ingatlanpiacon. 60 milliárd forint értékű lezárt tranzakció áll mögöttünk az elmúlt 10 évben. Akinek sikerül bekerülnie a csapatunkba, annak közöttünk a helye.

A profik velünk dolgoznak.