Ügyfeleink visszajelzései

A SPERLINGER nem mennyiségre, hanem minőségre törekszik.
Nem akarunk a legnagyobbakká válni. Célunk deklaráltan a legjobbnak lenni.

Hogy jó úton haladunk, azt ügyfeleink visszajelzései bizonyítják!
Gabinak es Andreának köszönöm az ingatlan vásárlásunk alatt tanúsított hozzáállását.A jövőben is csak velük fogok vásárolni.Ajánlom őket és magamat.
Green Plan Energy Kft
Kevesebb, mint 24 óra alatt sikerült a vétel, kb ugyanennyi idő alatt a birtokba vett ingatlan kiadása. Ennyi. Ilyen egyszerű, ha jó kezekben vagy!! Köszönöm
Karsai Bea
Gyors, korrekt, pontos, professzionális, hatékony, megbízható.
Nekünk segitettek eladni, venni, bérbeadni.
Ha ingatlan, akkor csakis Székely Gabi!
Sekerka Orsolya
Very kind, nice and professional people who are efficient and knowledgeable about the real estate market in Budapest. I highly recommend their services to any foreigner looking for an agency they can trust in Hungary
Jean-François Salomon
Kedves, barátságos és segítőkész csapat, akik profi munkával és hozzáértéssel rövid időn belül értékesítették a lakásunkat. Nagyon megkönnyítették a dolgunkat azzal, hogy minden ügyintézést átvállaltak, hatalmas köszönet érte! Csak ajánlani tudom őket, mert ők tényleg a szívükön viselték a sorsunkat.
Szigeti Bernadett
1 hónap alatt eladta Jobszt Andi a lakásom, ami rég meg volt hirdetve!!
Köszönöm, köszönöm, köszönöm!!
S Németh Eszter
Hatalmas köszönettel és hálával tartozunk a gyors, korrekt és hatékony közreműködésükért!
Külön köszönet és tisztelet illeti Székely Gabriellát, a maximálisan kimagasló ügyfélbarát hozzáállásáért és a precíz ügyintézésért! Hála neki és profi csapatának 2 héten belül elkelt az ingatlanunk méghozzá a vártnál sokkal jobb áron! Az ingatlan eladása során nem merült fel semmilyen fajta kényelmetlenség, és a hajdani otthonunkból sem csináltak átjáróházat!
Szakszerűen és gördülékenyen bonyolították le mindkét fél részéről az adás-vételt nagybetűs INGATLANOS-hoz méltó módon! Még egyszer köszönjük!
Prikryl Ildikó